INFOMEDIA PRO SRL

Infomedia Pro este o companie producatoare de soft educațional multimedia, interactive, fiind primul producator roman de soft educațional pentru MAC si PDA. Realizam programe pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani. Toate programele destinate copiilor sunt multimedia, interactive si create in colaborare cu cadre didactice de specialitate, dupa programa scolara in vigoare. In paleta noastra exista si programe educative pentru telefoane mobile.

Axi Tour

Societatea Comerciala AXI TOURS IZI S.R.L., membra a S&SGROUPE PRODIMPEX S.R.L., a fost infiintata in anul 2002 pe criteriul sigurantei data de calitate. Cu un parc auto de peste 150 de autovehicule, asiguram transportul persoanelor in regim intern si international. AXI TOURS detine un portofoliu de peste 20 de contracte de colaborare si un numar foarte mare de trasee interjudetene, judetene si limitrof de Bucuresti.


DB Schenker

DB Schenker Rail este numarul unu in transporturile feroviare de marfa din Europa oferind servicii pe segmentele vagon singular, trenuri bloc si sisteme de transport combinat. Personalul  din Romania ofera expertiza si inalta calitate, acordand sprijin tuturor clienţilor in ceea ce priveste activitaţile de transport si logistica, din/inspre Romania, sau in traficul de tranzit si local.


DELFINUL TRANS OIL

Este o firma componenta a grupului CAEM, grup de societati specializate in activitati de transport si activitati conexe transporturilor. Are toate premisele pentru a oferi o paleta completa de servicii de transport si logistica.

EUROLINES

GRUPUL EUROLINES, una dintre cele mai importante companii de transport si turism din tara, a achizitionat opt autocare noi, in luna iunie 2014, prin ROMBUS TRANSPORT, compania de transport a GRUPULUI. Investitia totala in noile autocare marca Scania Beulas, modelul Glory, se ridica la aproximativ 11 milioane de lei, suma fiind asigurata din surse proprii si din finantare.

GREENSOFT SRL

De mai bine de un deceniu, GreenSoft reprezinta un brand important in domeniul software-ului. Condusa de o echipa ce deține o vasta experiența in industria soluțiilor IT&C, si nu numai, GreenSoft a devenit o companie inovatoare ce ofera constant produse si servicii de cea mai buna calitate pentru a satisface nevoile tuturor clienților sai.

GTI

Compania GTI LOGISTIC a fost fondata in anul 2003, ca operator in domeniul livrarilor, distributiei si depozitarii de marfuri generale.Ca raspuns la profesionalismul si seriozitatea de care a dat dovada si a cerintelor partenerilor nostrii, GTI LOGISTIC a avut o crestere rapida, inregistrand in fiecare an de existenta o dublare a volumului activitatii.

HESPER SA

HESPER S.A. este organizatã in doua secţii principale de fabricaţie, precum si cu ateliere de tratament termic si acoperiri galvanice; este dotata cu utilaje si aparatura de laborator performanta. Dispune de personal specializat de inalta calificare si de compartimente proprii de cercetare – dezvoltare, proiectare si execuţie S.D.V.-uri. Produsele noastre se regasesc pe utilaje mobile, in industria metalurgica si siderurgica, in industria construcţiilor de masini, echipamente mecanice de asigurare impotriva efracţiei, echipamente pentru sistemele de incalzire, centrale nucleare.

INCRYS SRL

InCrys, compania romaneasca de consultanţa si servicii IT complete, ocupa locul 18 in topul celor mai dinamice 50 de companii de tehnologie din Europa Centrala, realizat de compania de consultanţa Deloitte. Furnizorul roman de servicii IT a inregistrat o rata a cresterii de +635% conform studiului Deloitte Central Europe Technology FAST 50, care ia in calcul perioada 2005-2009.

INFOMEDIA PRO SRL

Infomedia Pro este o companie producatoare de soft educațional multimedia, interactive, fiind primul producator roman de soft educațional pentru MAC si PDA. Realizam programe pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani. Toate programele destinate copiilor sunt multimedia, interactive si create in colaborare cu cadre didactice de specialitate, dupa programa scolara in vigoare. In paleta noastra exista si programe educative pentru telefoane mobile.

NORDIC

Firma NORDIC IMPORT-EXPORT este lider de piata in domeniul distributiei produselor alimentare premium.
Avand o experienta de peste 14 ani pe piata romaneasca de retail, compania a cunoscut o dezvoltare continua datorita preocuparii permanente pentru calitatea produselor si a serviciilor oferite clientilor.
Compania colaboreaza cu cei mai puternici producatori din Europa, lideri incontestabili in calitate, pentru a promova produsele de top pe piata din Romania. Brandurile Hulala, Costa D’Oro, Arla, Galbani sau Kimbo sunt deja cunoscute si apreciate de consumatorul roman.

OTZ

Practic, noi proiectam si implementam sisteme logistice integrate, care sa conduca la reducerea costurilor si imbunatațirea procesului logistic pentru clienții nostri, oferindu-le o soluție profesionala care sa cuprinda intreg lanțul logistic si care sa genereze plus valoare. Sloganul nostru a fost construit natural dintr-o baza de experiențe traite alaturi de clienți. “Enjoy logistics” a luat ființa din feedbackurile primite de la clienți.

PISCINE SPERANTA SERVICE SRL

Piscine Speranta Club ofera solutii profesionale pentru realizare piscine publice si rezidentiale, SPA, saune, jocuri acvative precum si dezumidificare piscine, accesorii piscine, echipamente piscine si service piscine.

PROSOFT ++ SRL

Prosoft ++ SRL- inființata in 1994, s-a impus ca lider in securizarea sistemelor informatice si unul din cei mai importanți producatori si furnizori de software pentru industrie si administrație publica. Aplicațiile dezvoltate si serviciile oferite de-a lungul anilor si-au castigat pe drept reputația de soluții viabile si concrete in fața a peste 200 de clienți.

ROMFRACHT SPEDDITION SRL

Rom Fracht este o casa de expeditii infiintata in anul 1996. De-a lungul timpului ne-am imbunatatit serviciile oferite, atat din punct de vedere calitativ , cat si cantitativ, extinzandu-le si perfectionandu-le in ambele domenii in care actionam: transport si distributie. In prezent, firma noastra va ofera servicii logistice moderne si de cea mai inalta calitate, atat ca parte a unui concept logistic bine elaborat cat si pentru fiecare lot de marfa in parte.

SOCIETATEA DE INGINERIE SISTEME-SIS SA

Creata in 1994, SIS SA s-a impus in scurt timp drept unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii si servicii in domeniul automatizarilor industriale, dovedind capacitate si experienta in conceperea si implementarea de solutii complexe, pe o gama variata de platforme software, hardware si de retea, clasandu-se in prezent in topul integratori de sistem din Romania. Solutiile si serviciile SIS SA sunt destinate in special: industriei chimice si petrochimice, industriei energetice, rafinariilor, ape si tratare ape uzate, telecomunicatii, utilitati.

SORCEȚI EXPEDIȚII SI TRANSPORTURI SRL

SORCEȚI EXPEDIȚII SI TRANSPORTURI fondata in 1990, este prima societate de expeditie privata in domeniul transporturilor din Romania. Compania s-a dezvoltat an de an pe baza unor principii si valori strict conturate si definite ce vizeaza siguranta, calitatea, dinamismul, flexibilitatea si nu in ultimul rand, performanta, devenind din anul 2000 un cunoscut operator in domeniul expeditiei si transportului international de marfuri, pozitionandu-se din 2001 in topul firmelor de profil din Romania.

TCS

Inițiative TCS fața de sustenabilitate a mediului au creat beneficii semnificative pentru organizarea, mediului si comunitații in general. Adevarata certitudine de succes vine de la lucru cu un partener aveți incredere pentru a oferi o perspectiva, sprijinul si expertiza, care va propulsa afacerea dumneavoastra inainte.  Experiența certitudine cu TCS inseamna ca va puteți baza pe rezultate, parteneriat si de conducere.

UTTIS INDUSTRIES SRL

UTTIS este o companie privata care produce utilaje industriale de incalzire, produsele noastre fiind folosite in domenii industriale diverse, precum: industria auto, unitati de asamblare si masini-unelte, cai ferate, industria de constructii, industria metalurgica. UTTIS are departamente proprii de proiectare  mecanica si electrica, soft si automatizare, executie  si montaj echipamente, echipe de service si interventii.

ROMTRAILER SERVICE

Cu o experienta de 17 ani in domeniul auto, Romtrailer Service va sta la dispozitie pentru o gama larga de servicii. Prin contractul de service autorizat Schmitz Cargobull si Spitzer Silo, Romtrailer Service are calitatea de a efectua reparatii in garantie si post-garantie pentru aceste tipuri de semiremorci. In aceasta perioada am investit atat in tehnologie moderna cat si in echipa noastra pentru a putea raspunde prompt si eficient cerintelor dumneavoastra pentru orice fel de remorci, semiremorci sau suprastructuri Prin atelierele mobile pe care le detinem putem interveni la orice ora, oriunde suntem solicitati.

ND LOGISTICS

ND LOGISTICS ROMANIA face parte din grupul multinational NORBERT DENTRESSANGLE, unul dintre cei mai importanti furnizori de logistica si transport la nivel european cu peste 500 centre in 27 de tari pe 4 continente.

C.A.T. DESIGN SRL

Anul acesta se implinesc 20 de ani de la infiintarea S.C. C.A.T.-DESIGN SRL, perioada in care compania a desfasurat o activitate complexa. Activitatea lor a cuprins o serie intreaga de proiecte de arhitectura dar si de instalatii sanitare si termice la diverse proiecte de locuinte – in majoritate, cladiri de birouri, spatii comerciale, unitati spitalicesti. De asemenea au realizat proiecte in domeniul restaurarilor de monumente de arhitectura si a reabilitarilor diverselor imobile. Lucrarile executate dupa proiectele realizate de S.C. C.A.T.-DESIGN SRL  au fost raspindite geografic atit in capitala dar si in provincie, cele mai multe din ele fiind in jurul Bucurestiului. Proiectele companiei se inscriu in categoria acelor lucrari executate cu seriozitate si cu raspundere profesionala, raspunzind in totalitate actelor normative republicane.

S.C. CARPAT CEMTRANS S.R.L.

S.C. Carpat Cemtrans S.R.L. este firma de transport a S.C. CARPATCEMENT Holding S.A., care reprezinta brandul sub care sunt reunite productia de ciment, betoane, agregate ale grupului HeidelbergCement in Romania. Toate aceste activitati au o puternica orientare catre piata , folosesc tehnologii inovative si au ca obiectiv major promovarea unor standarde inalte de calitate, acordind totodata o importanta deosebita protectiei mediului.  HeidelbergCement este lider mondial in domeniul constructiilor si al materialelor de constructii, fiind in acelasi timp intre primii 4 producatori de ciment din lume. S.C. Carpat Cemtrans S.R.L. functioneaza ca firma de transport prin prestatii atit cu mijloacele proprii, dar si cu mijloace de transport inchiriate. Activitatea de baza consta in transportul cimentului vrac si saci de la fabrici la beneficiar .